ESMA Institutioneel Adviseren Examentraining

Als jij adviseert over beleggen, dan is het belangrijk om aan te tonen dat je vakbekwaam bent. En als je professionele klanten adviseert, dan is het ESMA-programma van de VU je leidraad. Na het doorlopen van een e-learning moet je een examen afleggen en als je daarvoor slaagt, dan kun je jezelf inschrijven in het betreffende register van DSI. Vanaf dat moment bent je aantoonbaar vakbekwaam.

Een e-learning is voor veel mensen echter niet de ideale manier van leren. Er is weinig interactie en er is geen mogelijkheid tot het stellen van vragen. De feedback is erg beperkt. Bovendien is de e-learning in het Engels.

Ervaar jij dat ook? Dan is onze offline examentraining de manier om je succesvol voor te bereiden op het examen van de VU.

0-6

Direct contact?
Bel Inge van Hunnik
06-51741191

Inhoud
Tijdens de offline examentraining komen alle thema’s van de e-learning aan bod. We staan daarbij voornamelijk stil bij knelpunten die jijzelf ervaart. De examentraining is interactief. Er is veel ruimte voor vragen en discussie. Daarnaast oefenen we veel casuïstiek en sluiten we de training af met een representatief oefenexamen.

Niveau
Het niveau is HBO+

Lengte
De examentraining duurt twee dagen.

Doelstelling
Onze doelstelling is om jouw DSI-registratie mogelijk te maken!

Doelgroep
Iedereen die klanten adviseert over beleggen. De klanten zijn voor de MiFID gecategoriseerd als professionele klanten.

Voorkennis
De afgelopen 5 jaar ben je minimaal 12 maanden actief geweest met het adviseren of informeren over beleggen.

Studiebelasting
80 uur, afhankelijk van je voorkennis en opleidingsniveau.

Studiemateriaal
Het studiemateriaal bestaat – naast het materiaal van de VU dat je sowieso moet afnemen – uit een uitgebreide digitale hand-out die je als samenvatting kunt gebruiken. Daarnaast ontvang je een examenbundel waarin de vragen gecategoriseerd zijn naar thema.

Inschrijven
Kijk op Springest voor ons aanbod aan open trainingen. Voor incompany of maatwerk neem je contact met ons op via 0320-263964 of hallo@artofbanking.nl.

Art of Banking is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut

Eaglelaan 174 | 8241 AP Lelystad | Nederland
0320-263964 | hallo@artofbanking.nl
KvK: 39093740
Algemene Voorwaarden | Privacy Statement

Wij houden van 🍪