Direct naar ons aanbod.

De ESMA-Scan: naadloos vakbekwaam

Art of Banking heeft haar brede kennis en jarenlange ervaring gebundeld met als doel jullie te helpen om aan de ESMA vakbekwaamheidseisen te voldoen. Dat doen we met de ESMA-Scan. Het resultaat van de ESMA-Scan is een op maat gesneden opleidingsplan waarmee jij aantoonbaar aan vakbekwaamheidseisen te voldoet.

In onderstaand schema staan de stappen die wij samen met jullie beslissers, informanten en adviseurs nemen om aantoonbaar aan de ESMA-richtsnoeren te voldoen:
Stacks Image 268
De ESMA-scan is een interactieve sessie met tastbaar resultaat. Tijdens de sessie spart een van onze specialisten met de belangrijkste beslissers, informanten en adviseurs van jullie organisatie over de richtsnoeren. Per richtsnoer onderzoeken wij in hoeverre jullie organisatie en de medewerkers al vakbekwaam zijn en hoe dat aan te tonen is. Voor de richtsnoeren waaraan de organisatie nog moet werken, bieden wij een concreet opleidingsadvies.

De onderzoeksresultaten en het advies leggen wij vast in een persoonlijke ESMA-map. Daardoor is het duidelijk waar de organisatie staat, wat er nog moet gebeuren en hoe dat aangepakt gaat worden. Wel zo overzichtelijk als de AFM komt controleren. Tevens ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname: de eerste stap naar ESMA-compliancy!

Art of Banking biedt maatwerk opleidingen en on-the-job coachingoplossingen. Samen met een groep gedreven professionals dragen wij bij aan het ontwikkelen van nieuwe standaarden, verbeterde processen en een lager personeelsverloop. Wij bieden praktische oplossingen om aan wet- en regelgeving te voldoen en helpen bij actuele rapportages voor de toezichthouder.

Art of Banking is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut

Eaglelaan 174 | 8241 AP Lelystad | Nederland
0320-263964 | hallo@artofbanking.nl
KvK: 39093740
Algemene Voorwaarden | Privacy Statement

Wij houden van 🍪