Leren doen we samen

Opleidingsinstituut voor het bank- en effectenbedrijf

Onze aanpak

Leren bij Art of Banking
Samen met Art of Banking werk je op een interactieve, laagdrempelige en verfrissende manier aan jouw succesfactor. Wij geloven er namelijk in dat het nuttige en het aangename goed met elkaar te combineren zijn. Jij spijkert je vakinhoudelijke kennis, vaardigheden en/of integriteit bij én beleeft daar ook nog eens veel plezier aan.

Bij ons kun je kiezen voor verschillende leerstijlen. Welke stijl heeft jouw voorkeur, welke stijl werkt voor jou? Een fysieke training? Een e-learning? Een syllabus of een boek? Of misschien een combinatie hiervan? Welke leerstijl je ook kiest, het wordt een effectieve en creatieve ervaring. Zelfs als het gaat om ‘moetertjes’ zoals DSI Informatieverstrekker Beleggen, die beleggingsinformanten moeten volgen om te voldoen aan de nieuwe ESMA-eisen.

We bereiken dit door onze jarenlange – succesvolle – ervaringen in zowel de financiële sector als het onderwijs met elkaar te verenigen. Overtuig jezelf en neem vandaag nog (uiteraard vrijblijvend) contact met ons op of probeer geheel vrijblijvend onze demo e-learning.

Wij gebruiken cookies, maar alleen om de website optimaal te laten werken.