Leren doen we samen

Opleidingsinstituut voor het bank- en effectenbedrijf

ESMA-Scan

ESMA Scan door Art of Banking
Wij hebben onze brede kennis en jarenlange ervaring gebundeld met als doel om jullie te helpen om aan de nieuwe vakbekwaamheidseisen te voldoen. Dat doen we met de ESMA-Scan. Het resultaat van de ESMA-Scan is een op maat gesneden opleidingsplan om aan de nieuwe vakbekwaamheidseisen te voldoen.

In onderstaand schema staan de stappen die wij samen met jullie beslissers, informanten en adviseurs nemen om aantoonbaar aan de ESMA-richtsnoeren te voldoen:

Het proces van de ESMA-Scan

De ESMA-scan is een interactieve sessie met tastbaar resultaat. Tijdens de sessie spart een van onze specialisten met de belangrijkste beslissers, informanten en adviseurs van jullie organisatie over de richtsnoeren. Per richtsnoer onderzoeken wij in hoeverre jullie organisatie en de medewerkers al vakbekwaam zijn en hoe dat aan te tonen is. Voor de richtsnoeren waaraan de organisatie nog moet werken, bieden wij een concreet opleidingsadvies.

De onderzoeksresultaten en het advies leggen wij vast in een persoonlijke ESMA-map. Daardoor is het precies duidelijk waar de organisatie staat, wat er nog moet gebeuren en hoe dat aangepakt gaat worden. Wel zo overzichtelijk als de AFM komt controleren. Tevens ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname: de eerste stap naar ESMA-compliancy!

Wij gebruiken cookies, maar alleen om de website optimaal te laten werken.